AYURVEDA

Ayurveda on intialainen lääketiede, jossa päämääränä on terve ja toimiva keho, energia virtaa tasaisesti kehon energiakanavissa eli nadeissa. Ayurvedahoidoissa käsitellään pyörittelemällä, sivelyin ja painelemalla kehon marmapisteita, jotka ayurvedan mukaan ovat aukkoja kehon energiakanaviin. Marmapisteiden käsittelyllä puolestaan avataan mahdollisia tukoksia kehon energiakanavissa. Hoidoissa Annukka käyttää Frantsilan luomuyrttitilan ayurvedisia kehotyyppiöljyjä. Annukka on valmistunut Marmapointin Ayurvedahoitajakoulutuksesta.


PÄÄ- JA KASVOHOITO

Tässä hoidossa käsitellään pään- ja kasvojen alueen marmapisteitä. Hoito avaa päänalueen lukkiutumia, poistaa epämiellyttävää kuumuutta päässä sekä helpottaa päänsärkyä ja hartiaseudun jäykkyyttä. Hoidot myös elvyttävät päänahan huokosten toimintaa sekä stimuloivat hermojärjestelmää ja energiapisteiden toimintaa. Käsittely rauhoittaa mieltä ja ylivilkasta ajatustoimintaa, laukaisee stressireaktion ja rentouttaa. Hoitoon suositellaan tulemaan ilman meikkiä. Hiusten öljyyntymiseen on hyvä varautua.

Hoidon alussa hoidettava istuu tuolilla (10 min), jonka jälkeen hoitoa jatketaan hoidettavan levätessä selinmakuulla hoitopöydällä (40 min).


Hoitovalikoimassa on 50 min pää- ja kasvohoito.


KOKO KEHON HOITO

Hoidossa käsitellään marmapisteiden pyörityksin ja sivelyin koko keho. Hoito parantaa verenkiertoa koko kehossa. Vähentää nivelten jäykkyyttä sekä rentouttaa lihaksia. Käsittely ravitsee ihoa ja puhdistaa kehoa. Notkistaa selkärankaa. Auttaa ummetuksessa. Parantaa vatsan toimintaa. Rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Hiusten öljyyntymiseen on hyvä varautua.

Hoidon alussa hoidettava istuu tuolilla (10 min), jonka jälkeen hoitoa jatketaan hoidettavan levätessä vatsa- sekä selinmakuulla hoitopöydällä.


Hoitovalikoimassa on 90 min koko kehon hoito.

Varaa aika

Hinnasto