VINYASA FLOW

Vinayasa Flow on dynaaminen harjoitus, jossa hengitys ja liike yhdistyvät. Aurinkotervehdykset sekä Vinyasa liikesarjat nostavat sykettä ja tuovat lämpöä kehoon. Harjoituksen aikana opit myös lihaslukkojen eli bandhojen käyttöä asanoiden tukena. Harjoitus lisää voimaa sekä liikkuvuutta.


ASTANGAJOOGA

Astanga jooga on dynaamista ja venyttävää liikettä voimakkaan ujjayi - hengityksen tahdissa jossa nivelet aukeavat, lihakset venyvät
ja voimistuvat. Astangajoogan harjoittamisesta saat voimaa ja notkeutta, hengityskapasiteetti lisääntyy ja mieli hiljenee voimakkaan harjoituksen jälkeen.

Astangajoogaa harjoitetaan perinteisesti opettajalta saadun opin mukaisesti.
Astangassa on monta eri sarjaa joista yleisin harjoitus on 1. Sarja, jossa itsessään on n. 50 asanaa. Tämä riittää jo useimmille harjoittajille elämänikäiseksi harjoitukseksi.


YIN-JOOGA

Yin-jooga rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Yin harjoituksessa halutaan päästää irti kireyksistä, aktivoida parasympaattista hermostoa ja rauhoittaa keho sekä mieli. Harjoitus tasapainottaa dynaamisten harjoitusten sekä kiireisen elämänrytmin nostamaa yangia.
Tunnin lopussa tehdään pidempi rentoutus, jossa rentoutuksen syventämiseksi käytetään tiibetiläisiä äänimaljoja.


Villa Vadelmasta löytyvät kaikki tarvittavat välineet: joogamatot, joogavyöt, blokit ja bolsterit.


KEVÄTKAUDEN JOOGATUNNIT 8.1-31.5.2023

Keskiviikkona kello 18-19.30 Yin-jooga

Torstaina kello 17.30-19 Astanga ohjattu alkeet

Sunnuntaina kello 16-17.30 Vinyasa flow

Varaukset tunneille www.vello.fi/villavadelma Minimiosallistujamäärä tunneille 3 hlö.Varaukset tunneille

Hinnasto