TIIBETILÄINEN ÄÄNIMALJAHOITO

Äänimaljahoito on lempeä kokonaisvaltainen rentouttava hoitomuoto, joka perustuu äänimaljojen parasympaattista hermostoa aktivoivaan vaikutukseen. Parasympaattisen hermoston aktivaation kautta kehon stressireaktiot helpottavat ja keho pääsee palautumaan normaalitilaan. Hoito voi auttaa myös aineenvaihdunnan häiriöissä. Hoidon aikana äänivärähtely kulkee kehossa saaden kudokset resonoimaan. Ääniresonanssi avaa kehon tukoksia kuten lihaskireyksiä ja tehostaa kehon nestekiertoa.

Äänimaljahoidossa olet makuuasenossa hoitopöydällä. Maljoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella, jolloin maljojen värähtely vaikuttaa suoraan kehoon. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin. Hoitavat äänet auttavat lihaksia rentoutumaan ja antavat hengitykselle tilaa kulkea vapaammin. Harmoniset äänet vaikuttavat aivoaaltojen taajuuksiin sekä vagushermoon. Tämä tuo aivot lepotilaan antaen tilaa alitajunnalle, inspiraatiolle ja oivalluksille.

Parihoidossa hoidetaan kahta asiakasta yhtäaikaa. Hoidossa kumpikin asiakas lepää omalla hoitopöydällä. Parihoitoon voit tulla ystäväsi, lapsesi tai puolisosi kanssa.

Yksilöäänimaljahoito kestää 60 min. Parihoito kestää 75 min.


SOINTUKYLPY ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus. Sointukylvyssä voidaan olla makuuasennossa joogamatolla mukavasti viltin alla tai halutessaan istua. Villa Vadelmassa sointukylvyssä soivat äänimaljojen lisäksi gongi, intiaaniensadekeppi ja koshi sekä thingsat.

Sointukylvyssä harmoniset äänet ja ääniaaltojen lempeä värähtely johdattava rentoutumisen tilaan, jossa sekä keho että mieli voivat päästää irti jännityksistä, huolista sekä arjen kiireestä.

Varaa aika

Hinnasto